Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA

Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA Western Digital WD4005FZBX / 4 TB Black,SATA
Product Code:
WD4005FZBX
Artikelnummer:
00019515
Merk:
Western Digital

Login om uw prijsinformatie te zien!

INSPIRERENDE PRESTATIES. VEELEISENDE CAPACITEIT.

WD Black harde schijven zijn ontworpen voor gebruikers van desktop-pc's en power users die prestaties eisen, en bieden een reeks van verschillende upgrade-opties.

Voor creatieve gebruikers en liefhebbers

WD Black harde schijven bieden fantastische prestaties voor het opslaan van grote multimediabestanden met foto's, video's en toepassingen.

Voor spelers van computergames

Afgestemd op topprestaties en perfect voor gaming. WD Black harde schijven bieden grote opslagcapaciteiten voor het opslaan van uw groeiende bibliotheek met games.

Langere garantie

Elke WD Black harde schijf wordt geleverd met 5 jaar beperkte garantie, de beste in de sector.

PRESTATIES VOOR GROOTGEBRUIKERS

WD Black harde schijven, die bij uitstek geschikt zijn voor creatieve gebruikers, liefhebbers en gamers, zijn ontworpen voor power users die topprestaties voor zwaar computerwerk vereisen.

Capaciteit voor basisopslag

Met tot 1 TB, is deze opslagvoorziening bedoeld voor basisgebruikers die niet van plan zijn hun digitale bibliotheek of digitale archief uit te breiden. Biedt basisopslag voor foto's, video's, games, muziek, bestanden enz.

Capaciteit voor gemiddelde opslag

Met tussen 2 TB en 4 TB is deze opslagcapaciteit het meest geschikt voor gebruikers die veel foto's en video's maken met hun smartphone en probleemloos back-ups willen maken of over een kopie van hun gegevens willen beschikken. Zorg voor betrouwbaarheid en capaciteit om te voorzien in uw behoeften, nu en in de nabije toekomst.

Capaciteit voor liefhebbers en professionele consumenten

Met 5 TB en meer is deze opslagcapaciteit het meest geschikt voor mensen met oog op de toekomst van hun systeem. Of u nu een gamer bent, professionele opnames maakt of over een groeiend aantal bestanden en projecten beschikt, u kunt de hoogste capaciteit krijgen plus een lange beperkte garantie van 5 jaar.

Hoogste capaciteit voor gamers

Naarmate games groter worden, neemt ook de behoefte aan capaciteit toe. WD Black harde schijven bieden de beste prestaties en de hoogste betrouwbaarheid voor gaming alsmede een langere beperkte garantie van 5 jaar die is aangepast aan uw andere hoogwaardige pc-onderdelen.

EENVOUDIG BACK-UPS MAKEN EN UPGRADES UITVOEREN

Acronis True Image WD Edition-software, die gratis kan worden gedownload, kan harde schijven klonen en een back-up van uw besturingssysteem, toepassingen, instellingen en al uw gegevens maken.


Specificaties
Harde schijf, omvang 3.5 "
Opslagcapaciteit harde schijf 4000 GB
Rotatiesnelheid 7200 RPM
Aansluiting Serial ATA III
Soort HDD
Component voor PC
Buffergrootte opslagstation 256 MB
Transfersnelheid interface harde schijf 6 Gbit/s
Continue transfersnelheid harde schijf 202
Start/stop-cycli 300000
RoHS volgzaamheid Ja
Adapter opslagschijf inbegrepen Nee
Aantal 1
Energie
Stroomverbruik (in standby) 1 W
Power consumption (read) 9.1 W
Power consumption (write) 9.1 W
Power consumption (idle) 5.8 W
Operating voltage 5 / 12 V
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 5 - 55 °C
Temperatuur bij opslag -40 - 70 °C
Schokbestendigheid 30 G
Schok (buiten gebruik) 300 G
Gewicht en omvang
Breedte 101.6 mm
Hoogte 26.1 mm
Diepte 147 mm
Gewicht 720 g