Bij 3DMakerPro geloven we in de kracht van innovatie en technologie om grenzen te verleggen en dromen waar te maken. Als een toonaangevend bedrijf in 3D-printoplossingen bieden we hoogwaardige producten en diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om hun creatieve visie tot leven te brengen.

3DMakerpro streeft ernaar om onze gebruikers professionele en kosteneffectieve 3D-scanners te bieden, zodat iedereen zijn eigen 3D-wereld kan creëren. Ons team bestaat uit ervaren ingenieurs, ontwerpers en technici die gepassioneerd zijn over 3D-printen en voortdurend streven naar het ontwikkelen van geavanceerde, betrouwbare en betaalbare 3D-printers en -accessoires.

Wij bieden een breed scala aan 3D-printoplossingen, van geavanceerde 3D-printers tot hoogwaardige filamenten en accessoires. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel hobbyisten als professionals in verschillende industrieën.

Bij 3DMakerPro staan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. We zijn toegewijd aan het leveren van producten die niet alleen technisch superieur zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en duurzaam. We luisteren naar de feedback van onze klanten en gebruiken deze inzichten om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren.

3DMakerpro is sterk op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en heeft onafhankelijk toonaangevende software-algoritmen ontwikkeld, zoals een multispectraal projectiesysteem, een visueel tracking- en no-marking-registratie-algoritme en een automatisch algoritme voor modelverwerking. Daarnaast hebben wij zelf ook een volautomatisch, uiterst nauwkeurig optisch kalibratiesysteem ontwikkeld. Onder dit systeem hebben we 50 automatische kalibratieapparaten in gebruik genomen, met een maandelijkse kalibratiecapaciteit van meer dan 10.000 scannereenheden.

3DMakerpro hecht veel belang aan R&D-investeringen en heeft tot nu toe meer dan 30 miljoen dollar uitgegeven aan onderzoek en ontwikkeling. Er zijn al meer dan 60 keer patenten op onze producten verleend en meer dan 30 keer zijn software-auteursrechtpatenten toegekend. Bovendien is ons software-R&D-systeem gecertificeerd als CMMI niveau 3, terwijl het kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens ISO9001.

SHENZHEN JIMUYIDA TECHNOLOGIE CO., LTD.

Adres: 21CD, Songri Dingsheng-gebouw, 9996 Shennan Avenue, Nanshan District, Shenzhen

 

Klik hier om naar de website van 3DMakerpro te gaan: https://store.3dmakerpro.com/

Klik hier voor ons gehele 3DMakerpro assortiment:     3DMakerpro overzicht WBDIS