Werkwijze Warbout Distributie

Verzenden

Wij verzenden iedere werkdag. In het algemeen komt de chauffeur omstreeks 16:00 bij ons langs, bestellingen die wij voor 15:30 ontvangen kunnen dan nog mee. Normaliter wordt deze zending dan de volgende werkdag bij u afgeleverd.

Wij hanteren geen minimumorders.

Verzendkosten €7,50 per zending. Bij het bestellen via de webshop kost dit slechts € 5.50.

– Bestellen

Wij berekenen geen order- en administratiekosten en hanteren geen minimumorders.

Voor bestellingen via de webshop dient u zich eerst te registreren. De registratie die wij van u ontvangen moet eerst door ons worden geactiveerd waarna u kunt bestellen via de webshop.  Voor alle volgende bestellingen kunt u meteen uw gang gaan, deze activering/registratie is alleen de eerste keer.  U ontvangt van ons de avond van de bestelling een automatisch gegenereerd overzicht van uw bestelling met daarbij eventuele bemerkingen als backorderstatus, factuuroverzicht etc.

– Backorders

Als niet alle bestelde producten leverbaar zijn, dan laten wij de artikelen die niet op voorraad zijn standaard voor u in backorder staan. Backorders worden door ons kosteloos meegestuurd met een gewone bestelling.
Heeft u liever geen backorders, wilt u ons dat dan doorgeven? Dan laten we de gehele bestelling wachten totdat hij compleet is.
Wilt u backorders apart laten nasturen, dan kan u ons een bericht sturen waarin u dit verzoekt. U gaat er dan mee akkoord dat de verzendkosten voor uw rekening komen.

– Garantieafhandelingen

Zie daarvoor onze RMA Aanvraag pagina.