eScan Anti-Virus

Sinds 2009 is Warbout Distributie exclusief aangesteld als distributeur voor eScan voor Nederland.

eScan is de eerste real-time Anti-Virus, Content-Beveiliging en TCP-IP verkeer scanner ter wereld die gebruik maakt van de revolutionaire “MicroWorld WinSockLaag” technologie. Het controleert de inhoud van e-mail, bijgevoegde bestanden en Web pagina’s op een real-time basis. De controles richten zich op virussen, verboden woorden of zinnen en verborgen objecten zoals java applets e.d. voordat ze de applicatie bereiken. De software biedt veiligheid op verschillende niveaus binnen iedere organisatie, vanaf de Server tot aan de desktop van een werknemer. ‘e Scan is tevens gesynchroniseerd met het internet om de “real-time veiligheid” te kunnen garanderen.

Als eerste met een Nederlandse versie voor windows 10 en als een van de eerste met een anti-ransomware (PBAE) engine.

Wilt u ook deel uitmaken van het snelgroeiende dealer of affiliate netwerk van eScan? Lees onderstaande informatie door en meldt u direct aan! Het eScan Partner Programma voor resellers en affiliates biedt goede verkoopkansen en een goede marge voor haar deelnemers. Door de in eigen beheer ontwikkelde back-office kunt u snel nieuwe codes uitdraaien en oude leveringen inzien. U kunt hierdoor uw klant beter van dienst zijn en u scoort een grotere kans op herhalingsaankoop. Dit alles zonder investeringen en voorraad! Geen verouderde produkten op de plank of nee-verkoop wegens geen voorraad! U ontvangt ondersteuning bij het behalen van herhalingsaankopen, bovendien ontvangt u ook dan de volledige marge!

Bij inschrijving als eScan reseller ontvangt u bovendien gepersonaliseerde installers: dit ziet er professioneel uit en geeft voor het vernieuwen meteen uw adres door voor de nieuwe aankoop!

Wilt u ook reseller worden kijk dan hier:   eScan reseller
(hiervoor dient u ingelogd te zijn)

Onafhankelijke AVtest site: https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

Handige bronnen:

Prijslijst Prijslijst eScan Prijslijst SOHO en eScan for Business 2019 – excel, enduserprijzen exclusief BTW.
pdf-iconInfosheet eScan 14 AV en ISS Info sheet. Deze is ook beschikbaar als drukwerk, vraag ernaar voor meer informatie.
ppt-iconTotal Security eScan Total Security presentatie
pdf-iconHandleiding eScan AV Gebruikershandleiding – Nederlands
pdf-iconVergelijken eScan v14 Anti-Virus, Internet Security Suite en Total Seccurity Suite vergelijkingstabel met prijzen
pdf-iconCorporate eScan Factfile voor Corporate.
pdf-iconReseller flyer eScan Reseller flyer: deze is op verzoek geprint beschikbaar.
word-doc-iconCustom flyer
Template voor de eScan Reseller flyer: deze kunt u printen in het witte vak van bovenstaande flyer om deze naar uw wensen te personaliseren.
zip-iconTemplate Template voor het plaatsen van escan info op uw site. Met aanwijzingen hoe deze links naar uw eigen pagina’s en iDeal links te krijgen.

 

Wenst u eScan liever in praktijk te zien? op www.eScanAV.nl vindt u diverse links naar meer informatie en proefversies van de software. Voor uw klanten krijgt u persoonlijke links naar installatiebestanden welke uw bedrijfsnaam bevatten zodat klanten naar u terugkomen!