Stage e-commerce met groeikansen

Wat ga je doen?

Warbout Distributie is een groothandel in ICT-gerelateerde producten, met merken zoals Be quiet!, Akasa, Gosund, R-Go Tools, Zalman, Goodram, Giada. Deze zijn sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse e-commerce wereld, bij Tweakers, Hardware-info en alle grote ICT-webshops. Voor een aantal merken regelen wij hun online presence, hun marketing en alle verkoopactiviteiten in Nederland. Bij ons commerciele team is ruimte voor een stagiair voor het opzetten en uitvoeren van (online) campagnes ter vergroting van merk-bekendheid en productbekendheid. Daarnaast zal de stagiair meewerken met het leggen en onderhouden van contacten met afnemers en meewerken met het maken van offertes en aannemen van bestellingen.

Waar zijn we naar op zoek?

Je hebt belangstelling voor e-commerce en je weet wat er speelt op online gebied. Je bent niet bang om contact op te nemen met mensen om dingen geregeld te krijgen. Gevoel voor design maakt het zeker gemakkelijker. Je houdt van acquisitie-gerelateerde werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Je gaat samenwerken met prettige collega’s in een groeiend bedrijf. Wij zijn momenteel onze verkoop- en marketingafdeling aan het uitbreiden en daarom zijn er veel verschillende activiteiten mogelijk. Als je jezelf onmisbaar weet te maken hoort een baan tot de mogelijkheden. Is je belangstelling breder dan Nederland: als groothandel doen wij veel zaken in zowel Europa als Azië.

Vergoeding in overleg