Stage bij Warbout Distributie

 
 

Warbout Distributie, bekend als importeur en distributeur van o.a. computer componenten van de merken Be quiet!, Fractal Design, DeepCool, Zalman, Akasa en Goodram bied diverse stage mogelijkheden.
Bij ons is het mogelijk een BOL (voor minimaal de duur van 20 weken en 3 dagen per week) of BBL stage te volgen. Een stagevergoeding is in overleg mogelijk.

Je gaat stagelopen bij een snel groeiende ICT groothandel die recent is verhuisd naar een bedrijfshal met 3600 m2 op modern bedrijventerrein Messchenveld te Assen. Wij zijn een informeel en betrokken organisatie waarbij we ook kijken naar de persoon achter de functie. De sfeer op de werkvloer is gezellig en collegiaal en wij staan altijd open om elkaar te helpen waar nodig is. Door o.a. de goede samenwerking en korte lijntjes hebben wij recent de grote stap kunnen maken om naar een efficiënter en veel grotere bedrijfshal te verhuizen.

Als stagiair ben je onderdeel van ons team en beschouwen we jou als volwaardig medewerker.
Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig. Wij zijn constant aan het groeien en ons werk efficiënter te maken, eigen inbreng en ideeën worden enorm gewaardeerd wat dit een leuke en zeer leerzame stage bij Warbout Distributie maakt!

Warbout is actief in Nederland en België en heeft een eigen marketing en sales afdeling om merken in de markt onder de aandacht te brengen. Is je belangstelling breder dan Nederland: als groothandel doen wij veel zaken in zowel Europa als Azië.
Wij zijn momenteel onze verkoop- en marketingafdeling aan het uitbreiden en daarom is er dagelijks voldoende te doen. Als je jezelf onmisbaar weet te maken zijn er diverse baanmogelijkheden beschikbaar.

    

De stage/ leerplaats mogelijkheden bij Warbout Distributie zijn:

  1. E-commercemanager niveau 4 (26026)
  2. Logistiek medewerker niveau 2 (25371)
  3. Logistiek teamleider niveau 3 (25372)
  4. Software developer niveau 4 (25604)
  5. (Junior) accountmanager niveau 4 (25132)
  6. Logistiek supervisor niveau 4 (25388)
  7. Vestigingsmanager groothandel niveau 4 (25137)
  8. Marketing & communication specialist niveau 4 (25727)

Zie voor meer informatie en het aanmelden: https://stagemarkt.nl/
Of stuur ons een mailtje met je motivatie en CV naar: info@wbdis.nl

Informatie Warbout Distributie 

De groei van de afgelopen jaren heeft ertoe geleid dat de bedrijfsvoering niet meer vol te houden was op de oude locatie. De corona crisis was de directe aanleiding: steeds meer mensen gingen thuis werken waardoor ICT onderdelen populairder werden en daarnaast werden er ook meer online aankopen gedaan.
Hierdoor is de omzet van Warbout Distributie extra gestegen waardoor wij versneld de keuze hebben gemaakt om 10 mei 2021 te verhuizen naar een grotere bedrijfshal met genoeg oppervlakte om in de toekomst te blijven kunnen groeien.

Warbout Distributie heeft een van de laagste distributiekosten in Nederland, interessant voor zowel de (r)e-tailers en resellers  alsook de vertegenwoordigde merken. Er is een ruime voorraad aanwezig voor de belangrijkste webshops in Nederland en er is ook een ruim aanbod voor zakelijke ICT – systeembouwers / digital signage.

Warbout Distributie zorgt voor een snelle levering waardoor de marktgroei wordt gestimuleerd in de huidige competitieve online 24-uursmarkt. De keuze voor het samenwerken met merken en producten is weldoordacht en onderscheidend. Bij die keuze worden verschillende zaken afgewogen: is het product kwalitatief goed, is de prijs in verhouding met de kwaliteit en is het product actueel en verkoopbaar voor onze (r)e-tailers en resellers. De markt, vraag naar producten en de techniek verandert snel.
Warbout heeft een enthousiast team mensen dat telkens probeert in te spelen op deze veranderingen.

TechTales

Volg je een marketing gerichte opleiding zoals: Marketing & communication specialist 25727 dan zijn er ook zeker mogelijkheden om bij ons stage te komen lopen! TechTales is een onderdeel van Warbout Distributie waarmee we de eindgebruiker kunnen bereiken en onze merken onder de aandacht willen brengen.

Onze marketingspecialist werkt dagelijks met TechTales, een informatie platform waar zij regelmatig interessante blogs en gave artikelen repost over diverse merken. Lijkt het je leuk om haar te helpen met vette TikTok video’s en het maken van toffe Instagram posts stuur dan een mailtje naar marketing@wbdis.nl of bel naar 085-0090830

Kortom een interessant en leerzaam stagebedrijf om jou talenten verder te ontwikkelen en mogelijkheid om van je stage een baan te maken!