HP 304XL Zwart Inkt Cartridge

HP 304XL Zwart Inkt Cartridge HP 304XL Zwart Inkt Cartridge
Product Code:
N9K08AE
Merk:
HP
Artikelnummer:
00015016
EAN Code:
889894860859

Login om uw prijsinformatie te zien!

Print kleurenfoto's en dagelijkse documenten van hoge kwaliteit met voordelige originele HP inktcartridges. Deze betrouwbare cartridges produceren consistente resultaten, zodat u tijdens de hele levensduur van de cartridge levendige kleuren en scherpe tekst kunt printen.

Voordelige inkt, hoogwaardige resultaten
Print de kleurrijke foto's en dagelijkse documenten die u nodig hebt met voordelige originele HP inktcartridges die ontwerpen zijn om te zorgen dat uw HP printer consistente, betrouwbare resultaten produceert. Kies voor een uitstekende printkwaliteit met voordelige originele HP cartridges.

Ontworpen om te presteren
Originele HP inktcartridges leveren altijd briljante resultaten. Maak de mooiste prints voor thuis, school en werk met cartridges die gebouwd en getest zijn om schitterende, consistente prints te produceren met uw HP printer. Originele HP inktcartridges zijn speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met uw HP printer of all-in-one.

Printen is heel eenvoudig
Bespaar uzelf tijd, geld en problemen met originele HP inktcartridges die passen bij uw manier van werken, leven en printen. Als u veel print bent u voordeliger uit met high-capacity inktcartridges. Recycle cartridges kosteloos via HP Planet Partners. Print meer voor minder met optionele originele HP high-capacity inktcartridges. Print meer dan 2x zoveel pagina's.
Gewicht en omvang
Breedte verpakking 113 mm
Diepte verpakking 37 mm
Hoogte verpakking 115 mm
Gewicht verpakking 60 g
Kenmerken
Printtechnologie Inkjet
Paginaopbrengst zwarte inkt 300 pages
Volume zwarte inkt 5.5 ml
Inkjet Cartridge Type High (XL) Yield
Aantal zwarte inktcartridges 1
Compatibiliteit DeskJet 3720, DeskJet 3730
Printkleuren Black
OEM-code 304XL
Merkcompatibiliteit HP
Origineel Ja