Over ons

 
 
Leuk dat u interesse heeft in ons bedrijf!
Met meer dan 10 jaar uitgebreide kennis van Distributie van ICT en CE producten in de BeNeLux markt is Warbout Distributie BV een sterke partner met een uitgebreid reseller netwerk in zowel offline Computer speciaalzaken als Online webshops en marktplaatsen.

 
Warbout Distributie is een snel groeiende ICT groothandel die in 2021 is verhuisd naar een bedrijfshal met 3600 m2 op modern bedrijventerrein Messchenveld te Assen.


Assortiment
Ons assortiment is in de loop der jaren telkens uitgebreid. Fabrikanten zijn gekomen en soms ook gegaan. In het algemeen is echter de samenwerking met onze fabrikanten er één van lange duur. Onze keuze voor merken en producten is weldoordacht en onderscheidend. Bij die keuze worden verschillende zaken afgewogen: is het product kwalitatief goed, is de prijs- kwaliteitverhouding goed, is het product actueel en verkoopbaar voor de winkelier en webshops.

De markt, vraag naar producten en de techniek verandert snel. Warbout Distributie heeft een enthousiast team mensen dat telkens probeert in te spelen op deze veranderingen. Zo zijn wij al ruim 2 jaar druk bezig met het verkoop van softwarelicenties via ons portal, ontwikkelen we onze e-commerce mogelijkheden zelf en waar het producten betreft bemoeien we ons gevraagd en ongevraagd zelfs met de productie!

Enkele bekende merken die vertegenwoordigd worden door Warbout Distributie BV zijn:

  • be quiet! – nummer één computer voedingen in Duitsland
  • Fractal Design – hoogwaardige behuizingen, koelers en voedingen – ook voor Systeem integrators
  • Goodram – Europa’s enige producent van SSD en DRAM
  • Zalman – bekend om hun RGB-behuizingen- en ventilatorontwerpen en een breed scala aan voedingen
  • DeepCool – hoogwaardige behuizingen, koelers en voedingen – ook voor Systeem integrators

Een distributeur met de toegevoegde waarde van ANB5 Business suite
Alle bedrijfsprocessen bij Warbout Distributie draaien op ANB5 – een intern ontwikkeld bedrijfsinformatiesysteem. De software van ANB5 is volledig onder eigen beheer en wordt continue onderhouden om in te spelen op veranderende situatie. Hierdoor besparen we een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite. Uniek aan ANB5 is de volledige integratie van alle bedrijfsaspecten zonder koppelvlakken en volledige gericht om de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Geen ingewikkelde procedures, formulieren en andere zaken, maar een zo laagdrempelig mogelijke aanpak maakt het werken met Warbout Distributie zeer de moeite waard. De meeste samenwerkingen zijn dan ook langdurig.


Ons Team
Maak kennis met het enthousiaste en ambitieuze team van Warbout Distributie.
Wij zijn een informele organisatie waarbij het team bestaat uit een diverse mix van specialisten. Wij zijn erg goed op elkaar ingespeeld en door de zeer korte lijntjes kunnen wij erg efficiënt met elkaar samenwerken. Ons team is klein maar fijn zeggen wij altijd. Wat het bijzonder aan ons maakt is dat we erg goed onze kwaliteiten kunnen bundelen. Daarnaast beschikken wij over een eigen Inhouse-programmeur die veel taken uit handen neemt omdat er veel is geautomatiseerd.
 
Maak kennis met ons team!

 
Nogmaals bedankt voor uw interesse.
Heeft u nog vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op.     Contact

Volg ons ook op: