Freestyle Bluetooth v 5.0 in-ear sport headphones inc oplaadstation wit

Freestyle Bluetooth v 5.0 in-ear sport headphones inc oplaadstation wit
Product Code:
FS1083W
Merk:
Freestyle
Artikelnummer:
00021126
EAN Code:
5907595451444

Login om uw prijsinformatie te zien!

Freestyle FS1083
Freestyle FS1083 zijn volledig draadloze oortelefoons, die geluid van hoge kwaliteit bieden dankzij het gebruik van hoogwaardige transducers en moderne Bluetooth 5.0-technologie.

Belangrijkste eigenschappen
- Bluetooth 5.0
- TWS (True Wireless Stereo)
- Behuizing met powerbank

Vergeet de grenzen
Bewegingsbeperkende kabels zijn geen goede oplossing. Dankzij de Bluetooth-technologie krijgt u bewegingsvrijheid, waardoor u tijdens het oefenen van fysieke activiteit naar uw favoriete liedjes kunt luisteren.

Bluetooth 5.0
Bluetooth 5 draadloze communicatie betekent snellere overdracht, een groter bereik en een betere kwaliteit van het verzonden geluid. Oortelefoons maken direct verbinding met apparaten en de verbinding is zeer stabiel.

Mis geen belangrijke oproep
Als de telefoon overgaat, hoeft u niet te stoppen, hem uit uw zak te halen en het gesprek voort te zetten door hem in uw oor te stoppen. Dankzij de ingebouwde microfoon en functieknoppen ontvang je met één klik een oproep. Het comfort van een gesprek wordt verzekerd door een hoogwaardige, gevoelige microfoon die geluid zeer goed opvangt en onnodig omgevingsgeluid elimineert.

Powerbank behuizing
Het esthetische hoesje fungeert als een hoofdtelefooncompartiment, zodat u het nooit kwijtraakt, maar het heeft ook een ingebouwde oplaadbare batterij die uw hoofdtelefoon twee keer volledig kan opladen.

Specificaties
Bluetooth 5.0 + EDR
Batterijen: 50 mAh (koptelefoon), 300 mAh (hoesje)
Continue afspeeltijd: tot 5 uur
Standby-tijd: tot 100 uur
Er zijn geen uitgebreide specificaties beschikbaar voor dit product.