- Productinformatie - Ubiquiti UAP-AC-M-PRO | WarboutDistributie WarboutDistributie

Ubiquiti UniFi AP AC Mesh Pro - 2,4GHZ/450MBPS - 5GHZ/1300MBPS

Ubiquiti UniFi AP AC Mesh Pro - 2,4GHZ/450MBPS - 5GHZ/1300MBPS Ubiquiti UniFi AP AC Mesh Pro - 2,4GHZ/450MBPS - 5GHZ/1300MBPS Ubiquiti UniFi AP AC Mesh Pro - 2,4GHZ/450MBPS - 5GHZ/1300MBPS
Product Code:
UAP-AC-M-PRO
Artikelnummer:
00021279
Merk:
Ubiquiti

Login om uw prijsinformatie te zien!

Ubiquiti UAP-AC-M-PRO
De UniFi AC Mesh Pro vormt de basis van het UniFi Mesh systeem. Uniek aan dit outdoor access point is de Plug & Play Mesh technologie, waarmee u het bereik kunt vergroten door losse UniFi AC Mesh units toe te voegen aan de omgeving. Met dual-band AC en gecombineerde snelheden tot 1750 Mbps.

Belangrijkste eigenschappen
- 802.11ac 3x3 MIMO met Mesh technologie
- Breid eenvoudig bereik uit met extra UniFi Mesh units
- WiFi-snelheden tot 1750 Mbps
- Dual-band WiFi op 2,4 GHz en 5 GHz
- Weerbestendige behuizing
- 2 x Gigabit LAN-aansluiting
- Power over Ethernet voeding 802.3af (PoE)
- Controller software voor centraal beheer

Access point met Mesh technologie
De Ubiquiti UniFi AC Mesh Pro is een 802.11ac 3x3 MIMO outdoor access point met de unieke Plug & Play Mesh technologie van Ubiquiti. Deze technologie maakt het mogelijk om in outdoor omgevingen een groot draadloos netwerk te creëren met beperkte bekabeling. Het access point is uitgerust met twee krachtige dual-band omni-antennes voor een groot bereik en ondersteunt gecombineerde snelheden tot 1750 Mbps (450 Mbps op 2,4 GHz en 1300 Mbps op 5 GHz).

Eenvoudig uit te breiden
Ubiquiti UniFi AC Mesh is een schaalbare oplossing, geschikt voor zowel kleine als grote omgevingen. Het voordeel van het UniFi Mesh systeem is dat er geen kabels hoeven worden doorgetrokken en dat u het bereik eenvoudig kunt vergroten door extra access points toe te voegen. Het enige wat u hoeft te doen is de UniFi Mesh Pro bekabeld te verbinden met internet, waarna u het access point draadloos koppelt met losse UniFi AC Mesh access points in de omgeving.

Centraal beheer via UniFi Controller
Alle Ubiquiti UniFi AC Mesh access points worden centraal beheerd via UniFi Controller, het gebruiksvriendelijke beheersysteem van Ubiquiti dat vanuit iedere webbrowser te benaderen is. Via UniFi Controller wijzigt u niet alleen de instellingen van de access points, maar kunt u ook het netwerk monitoren en analyseren. De status van het netwerk wordt inzichtelijk gemaakt aan de hand van een dashboard, overzichtskaarten en grafieken. UniFi Controller biedt bovendien de mogelijkheid om meerdere locaties te beheren.

Geschikt voor buiten
Dankzij de robuuste behuizing is de Ubiquiti UniFi AC Pro bestand tegen alle weersomstandigheden. Het apparaat kan op verschillende manieren gevoed worden, namelijk via de meegeleverde PoE-injector, een 802.af compatible switch of een UniFi PoE-switch. Met de meegeleverde bevestigingsaccessoires monteert u het access point eenvoudig aan een muur of paal.

Specificaties
Aantal access points: 1-pack
WiFi standaard: WiFi 5 (11ac)
WiFi-frequentieband: 2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor: Outdoor
Snelheid 2,4 GHz: 450 Mbps
Snelheid 5 GHz: 1300 Mbps
Beheer via Cloud: Optioneel
Maximaal zendvermogen: 22 dBm/150 mW
PoE-ondersteuning: 48V passief + 802.3af
PoE-injector meegeleverd: Ja
LAN-aansluiting: 2x Gigabit LAN
Roaming ondersteuning: Fast roaming
Antenne aansluiting: Geen
Er zijn geen uitgebreide specificaties beschikbaar voor dit product.