Akasa Right Angle USB type-C 100W PD Charging Cable, 2 x USB-C (straight, 90 degrees)

Akasa Right Angle USB type-C 100W PD Charging Cable, 2 x USB-C (straight, 90 degrees) Akasa Right Angle USB type-C 100W PD Charging Cable, 2 x USB-C (straight, 90 degrees) Akasa Right Angle USB type-C 100W PD Charging Cable, 2 x USB-C (straight, 90 degrees)
Product Code:
AK-CBUB68-10BK
Merk:
Akasa
Artikelnummer:
00024563
EAN Code:
4710679552712

Login om uw prijsinformatie te zien!

Laad uw apparaten moeiteloos op met de ultracompacte Right Angle USB-C 100W PD-oplaadkabel!

De Right Angle USB-C 100W PD-oplaadkabel is een ultracompacte en duurzame kabel die is ontworpen om uw apparaten snel en veilig op te laden. De kabel heeft een 90-graden rechterhoekige connector die ervoor zorgt dat de kabel niet in de knoop raakt en dat uw apparaten gemakkelijk te bereiken zijn. De kabel is ook voorzien van een intelligente E-Marker-chip die uw apparaten beschermt tegen kortsluiting en overladen.

Kenmerken:

Ultracompact ontwerp: De kabel is slechts 2 mm dik en heeft een 90-graden rechterhoekige connector. Dit maakt de kabel ideaal voor gebruik in krappe ruimtes.

100W snel opladen: De kabel kan uw apparaten met maximaal 100W opladen, waardoor ze snel en effici?nt opgeladen worden.

Duurzame kabel: De kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en beschadigingen.

Stylisch aluminium huisvesting: De kabel heeft een stijlvolle aluminium huisvesting die uw apparaten een luxe uitstraling geeft.

Intelligente E-Marker-chip: De E-Marker-chip zorgt ervoor dat uw apparaten veilig opgeladen worden en dat ze niet overladen worden.
Er zijn geen uitgebreide specificaties beschikbaar voor dit product.