Op 1 december 2022 is Warbout Distributie BV door DeepCool aangesteld om de distributie van DeepCool merkproducten in de BeNeLux te starten. Warbout Distributie: “Wij zijn erg trots om deze samenwerking met DeepCool aan te gaan en kijken er naar uit om de eerste container met alle mooie computercomponenten en overige randapparatuur te mogen verwelkomen”.

Naast de merken die Warbout al voert op dit vlak zoals be quiet! Zalman, Akasa en Xilence maakt het Warbout Distributie tot één van de grotere spelers voor de Systeembouwers. Wij leveren voornamelijk aan webshops en systeembouwers, maar ook computershops weten ons prima te vinden!

Over DeepCool:
DeepCool, opgericht in 1996 in Beijing – China, is een wereldwijd merk in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige computercomponenten voor liefhebbers over de hele wereld, waaronder CPU-koelers, pc-behuizingen, voedingen, randapparatuur en meer.

Met een sterke achtergrond in onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, blijft DeepCool producten van hoge kwaliteit, eersteklas klantenservice en ongelooflijke waarde leveren aan onze toegewijde klanten.

Met klanten in meer dan 70 landen wereldwijd, zet DeepCool zich in voor het behouden van uitstekende klanttevredenheid.

DeepCool: “We zijn verheugd dat wij met behulp van de bekwame mensen van Warbout ons volledige portfolio in de Benelux kunnen aanbieden en dat wij hiermee onze klanten kunnen laten profiteren van onze passie voor componenten. Verder zal de samenwerking met Warbout zorgen voor een constante beschikbaarheid van onze producten in de Benelux” zegt Jelle Mulder, regiomanager bij DeepCool”.

Producten overzicht WBDIS – DeepCool diverse componenten    DeepCool voedingen    DeepCool behuizingen    DeepCool pc koeling

 

Klik hier om naar de website van DeepCool te gaan: https://uk.deepcool.com/index.shtml 

Klik hier voor ons gehele DeepCool assortiment:     DeepCool overzicht WBDIS