Dropshipment

 
 

Wij bieden voor onze klanten een dropshipment-service. Hierbij wordt (zonder meerprijs, tegen het normale verzendtarief!) de order rechtstreeks aan uw klant geleverd.
Dit gaat natuurlijk met een pakbon zonder prijzen.
Via dropshipping hoeft u niet te investeren in eigen voorraden wat vrijwel een risicoloze vorm van ondernemen is. meestal gaat dit ook gepaard met kostenbesparing op het gebied van personeel, logistiek, en inventaris.

Eigen kenmerk/ logo 
Als u ons voorziet van uw logo in bmp-formaat dan wordt dat zelfs meegeprint op de pakbon en het verzendlabel. Nergens is het zichtbaar dat de zending niet uit uw eigen magazijn komt maar rechtstreeks bij Warbout vandaan. Er zal geen referentie naar Warbout Distributie B.V. zijn.

Verzenden
Wij versturen standaard met DHL naar zakelijke adressen en via DHLforYou naar particulieren. Voor beide geldt dat als u voor 16.00uur bestelt het de volgende dag al aangeboden wordt. Alternatieve verzendwijzen kunnen bij de order worden aangegeven. Dit wordt ook ondersteund middels deze XML koppeling. Bij uitstek geschikt voor een webshop.

Klik hier om een account aan te maken of in te loggen   Mijn account

EDI-koppelingen
Na het inloggen kunt u via een eigen, unieke API-koppeling (sleutel) uw orders inschieten. Ook dropshipment orders behoren tot de mogelijkheid.
U kunt deze koppeling bijvoorbeeld gebruiken in uw inkoopsysteem zodat u niet de orders, handmatig hoeft over te typen in onze webshop. Dit scheelt niet alleen tijd maar verkleint ook de kans op fouten.

Indien u gebruik wilt maken van dropshipments dan raden wij u aan vooraf contact met ons op te nemen.           Contact gegevens
Wij kunnen het systeem dan bijvoorbeeld inregelen zodat uw logo op het verzendetiket of pakbon verschijnt.