Warbout Distributie breidt per 1 februari 2023 haar assortiment uit met alle hoogwaardige pc-hardware van het Zweedse merk Fractal Design.

“Ik ben blij met de toevoeging van Fractal Design aan ons assortiment. Hierdoor biedt Warbout Distributie haar resellers in zowel Nederland als België een zeer breed en compleet assortiment behuizingen, voedingen en koelers” aldus Hendrik-Jan Drenth, CEO van Warbout Distributie.

Over Fractal Design:
Fractal Design is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van hoogwaardige pc-hardware, waaronder behuizingen, koeling, voedingen en accessoires.
De producten van Fractal Design staan wereldwijd beken om hun innovatieve ontwerpen, elegante design en solide bouwkwaliteit.

Het hoofdkantoor van Fractal Design bevindt zich in Göteborg – Zweden en hebben diverse kantoren gevestigd in de VS en Taiwan. De producten van Fractal Design zijn verkrijgbaar in meer dan 45 landen wereldwijd en groeien nog steeds.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Warbout, gebruikmakend van hun bekwame verkoop-, marketing- en logistieke teams om onze volledige productlijn naar de Benelux te brengen. Onze klanten hebben nu toegang tot onze hoogwaardige componenten. Door gebruik te maken van Warbout’s brede netwerk van resellers, streven we ernaar om onze reseller- en SI-netwerk in de regio uit te breiden en onze marktleidende positie te verstevigen. Bovendien garandeert ons partnerschap met Warbout een consistente beschikbaarheid van onze producten in de Benelux.” Aldus Graham Dark, Regio Manager West Europe en Zuid-Afrika bij Fractal Design.

 

Producten overzicht WBDIS – be quiet! diverse componenten    Fractal Design voedingen    Fractal Design behuizingen    Fractal design pc koeling

 

Klik hier om naar de website van Fractal Design te gaan:  https://www.fractal-design.com/

Klik hier voor ons gehele Fractal Design assortiment:    Fractal Design overzicht WBDIS