GOODRAM – DRAM en flash van Europese kwaliteit

Sinds 2003 produceert GOODRAM flash opslag en DRAM geheugen voor consumenten en liefhebbers over de hele wereld, maar ook voor hoogwaardige industriële en bedrijfstoepassingen. GOODRAM is een no-nonsense merk, dat zich onderscheidt door een gedreven R&D-afdeling. Hierdoor zitten GOODRAM producten ontzettend goed in elkaar, met hoge prestaties en weinig uitval tot gevolg.

GOODRAM heeft een breed, overzichtelijk assortiment, met een duidelijk onderscheid tussen de producten. Hierbij scoren de SSD’s van GOODRAM uitstekend op snelheid, betrouwbaarheid en levensduur door o.a. gebruik te maken van MLC en het NVME-protocol op geselecteerde modellen. Naast een zeer breed aanbod van RAM geheugen van DDR tot de nieuwste DDR4 modules ontbreken ook de USB-sticks en Secure Digital kaarten niet.

Belangrijkste feiten

Klik hier voor de Essential basislijst    Goodram essential basislijst

IRDM is een nieuw merk voor opslag en geheugen van GOODRAM voor pro’s en gamers, dat is ontstaan ​​uit hun veelgeprezen producten die over de hele wereld worden gebruikt. SSD Iridium Pro, de meest populaire SSD van het GOODRAM-merk in 2017, hielp bij het behouden van een positief imago van de Poolse fabrikant, een fabrikant die in staat is om producten van hoge kwaliteit te leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Na verschillende prijzen, onderscheidingen in de branche en overwinningen in verkoopranglijsten, hielp dit Wilk Elektronik om de beslissing te nemen en het merk IRDM toe te voegen aan zijn line-up.

IRDM-producten zijn bedoeld voor iedereen die de best presterende en de meest betrouwbare producten nodig heeft om zijn dagelijkse werk of hobby’s te vervullen, zonder concessies te doen aan andere functies, zoals ontwerp of betaalbaarheid. Potentiële klanten zijn onder meer fotografen, ingenieurs, ontwikkelaars, filmmakers of liefhebbers van extreme sporten, gamers, e-sportspelers of casemodders. Ondanks dat ze hun doelen op een andere manier bereiken, hebben ze allemaal goede tools nodig om het uit te voeren.

Klik hier om naar de website van Goodram te gaan: https://www.goodram.com/en/

Klik hier voor ons gehele Goodram assortiment:    Goodram overzicht WBDIS