Met Akasa hebben wij een langdurige samenwerking opgebouwd en krijgen wij wekelijks nieuwe voorraad binnen dat zowel verzonden wordt vanuit Azië als Verenigd Koninkrijk. Akasa is een wereldwijde fabrikant van computer hardware en -elektronica die innovatieve ontwerpen combineert met geavanceerde technologie en engineering om uitzonderlijke producten voor hun klanten te leveren.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Akasa uitgebreide expertise om kwaliteitsoplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van de klant. Akasa ontwerpt en produceert een breed scala aan technologische producten voor industriële en professionele omgevingen, maar ook voor gamers, modders en liefhebbers. Producten zijn onder andere passieve en actieve case-oplossingen, koelers, ventilatoren, pc-en RGB verlichting en een breed aanbod aan kaartlezers, kabels en adapters.

Akasa werkt nauw samen met Intel en AMD om ervoor te zorgen dat het product overeenkomt met de complexe eisen van processors en bord vormfactor, en ontwikkelt milieuvriendelijke en stille technologieproducten.

De producten van Akasa worden gebruikt in tal van industrieën en toepassingen, van pc-werkstations, spelsystemen tot geavanceerde 5G, Digital Signage en IT-technologie.
Daarnaast zie je Akasa ook terug in mechanische apparaten in de medische sector en consumentenelektronica voor bewaking en batterijen.
Tot slot biedt Akasa ook maatwerk voor standaard kant-en-klare oplossingen, maar kan ook volledig op maat gemaakte oplossingen aanbieden.

 

Klik hier om naar de website van Akasa te gaan: www.akasa.com.tw 

Klik hier voor ons gehele Akasa assortiment:     Akasa overzicht WBDIS

Akasa latest catalogs