Warbout Distributie voert reeds meer dan 10 jaar het volledige assortiment van be quiet! voor Nederland.
De samenwerking met be quiet! kenmerkt zich door de beroemde Deutsche Gründlichkeit. Producten zijn degelijk, RMA is laag, marketing is gedegen en vragen ‘sofort’ opgelost. Het assortiment bestaat uit voedingen, behuizingen, CPU koelers en case-fans.

Voedingen
Van oudsher ligt de focus van be quiet! op haar voedingen. Op basis van eigen ontwerp en design worden voedingen geproduceerd voor een steeds groter wordende markt, naast de eigen Duitse markt en later Europa is be quiet! momenteel ook zeker geen onbekende speler meer in de VS.

Behuizingen
Sinds 2014 al heeft be quiet! de markt zeer succesvol betreden met de behuizingen. Oerdegelijk Duitse kwaliteit met oog voor detail – alom geprezen. Warbout importeert deze rechtstreeks vanuit de fabriek per zeecontainer om de kosten zo laag mogelijk te houden en de behuizingen in optimale conditie in ons magazijn te krijgen.

Processor koelers

Zeer succesvol zijn ook de luchtkoelers van be quiet! Zowel koellichamen als gebruikte fans zijn van eigen ontwerp.
Niet alleen in de behuizingen en CPU koelers zijn case fans meegeleverd. deze zijn ook los te koop! De kenmerkende kwaliteit fans van be quiet! zie ‘koelingen knop’ hieronder voor een totale overzicht.

Producten overzicht WBDIS – be quiet! diverse componenten    be quiet! voedingen    be quiet! behuizingen    be quiet! pc koeling

 

Klik hier om naar de website van be quiet! te gaan:  https://www.bequiet.com/en/

Klik hier voor ons gehele be quiet! assortiment:     be quiet! overzicht WBDIS


Marketing
Link voor logo’s e.d.: http://www.bequiet.com/en/download/brand
Link voor Product info: http://www.bequiet.com/en/download/products