Giada, opgericht in 1999, is een wereldwijd merk dat digital signage-spelers, edge-computers, OPS/SDM en embedded moederborden levert aan zakelijke klanten. Giada zet zich in om zakelijke exploitanten te helpen de klantervaring te verbeteren, de operationele efficiëntie te verhogen en de operationele kosten te verlagen.

Met het hoofdkantoor in Shenzhen, China, heeft Giada vestigingen in Hong Kong, Europa en de VS. Giada-producten zijn door onze wereldwijde klanten ingezet in vele beroemde grote winkelketens, winkelcentra, scholen, vervoersknooppunten, medische instellingen, bedrijfskantoren enz. Als toonaangevend merk in de wereld van digital signage is Giada bekroond met de Best- verkopend merk mediaspeler in Duitstalig gebied.

Dankzij de sterke technische achtergrond, het ervaren interne R&D-team en de 100% ISO-9001-gecertificeerde fabricagebasis, staat Giada bekend om zijn betrouwbare en marktgerichte ontworpen producten, flexibel maatwerk en zeer efficiënte supply chain-service.

Laatste Roadmap (2022 – Q3): Op aanvraag
Prijzen per stuk – ziet u na inloggen
Voor projecten (50+) altijd eerst even contact opnemen
Let op – meeste systemen zijn barebone – denk aan RAM/Storage/OS/WiFi/Vesa etc
Mainboards op aanvraag / MOQ 100 stuks

Producten overzicht WBDIS – Giada diverse componenten  Giada systemen overzicht    Giada MiniPC actief gekoeld    Giada MiniPC passief gekoeld

Klik hier om naar de website van Giada te gaan: www.giadatech.com    Website van Giada voor Nederland: www.GiadaPC.nl

Klik hier voor ons gehele Giada assortiment:    Giada overzicht WBDIS