rikomagic

Rikomagic, gevestigd in Shenzhen, China, waren de eerste Android Mini PC-aanbieder en pioniers van het Android Mini PC-concept.
Rikomagic staat bekend om het leveren van digitale mediaspelers. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam heeft uitgebreide expertise op het gebied van consumentenelektronica en de ontwikkeling van netwerk mediaspelers. De kernkracht blijft gericht op Android-pc’s en Android Mini-pc’s, waar ze veel ervaring mee hebben.

Rikomagic heeft een voortrekkersrol gespeeld bij de ontwikkeling van multimedia-, op internet aangesloten apparaten die tv’s echt omtoveren tot home-entertainmentcentra. De combinatie van ons toekomstgerichte marktonderzoek, bewezen technologische expertise en inzicht, innovatie en ons volwassen en efficiënte ontwikkelingsproces heeft ons branchebrede erkenning opgeleverd.

Rikomagic onderscheid zich door kwaliteit, waarde en verfijning van onze producten. Onze klanten vertrouwen op het merk RKM om hun entertainmentervaring te verbeteren en we streven er altijd naar om hun verwachtingen te overtreffen.

 

Klik hier om naar de website Rikomagic te gaan:  https://www.rikomagic.com/en/

Klik hier voor ons gehele Rikomagic assortiment:     Rikomagic overzicht WBDIS

 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, scherm, laptop en de tekst 'SMART TV NA TOTALNO NOV NAČIN! Filmovi TV kanali Igrice Muzika You Tube ကက ULTRAHD f Android Viber skype RKM MK902'