Platinet is een internationaal en snelgroeiend bedrijf op het gebied van consumentenelektronica, opslagmedia, draadloze technologieën, mobiele apparaten en computeraccessoires. Platinet staat bekend als een betrouwbare producent en distributeur van hoogwaardige elektronica met een leidende positie onder de grootste Poolse exporteurs. Al meer dan tien jaar hebben zij de meest efficiënte zakelijke normen vastgesteld waarmee ze wereldwijd kunnen opereren en meer dan 3.000 producten in hun portfolio kunnen beheren vanuit het magazijnen in Europa, de VS en China. De   sterke positie, opgebouwd gedurende vele jaren, zorgt voor stabiliteit voor Platinet en hun klanten.

Platinet submerken
Het verhaal van de sub merken is lang, het begon toen de introductie van Platinet in Duitsland vertraging opliep vanwege merkproblemen. Om dit probleem op te lossen heeft Platinet een aantal sub merken ontwikkeld om op die manier de Duitse markt te betreden.
Nu zijn de merkproblemen opgelost, maar omdat de nieuw gecreëerde merken goed verkopen en de klanten eraan gewend zijn geraakt, houdt Platinet ze aan. De grootste ontwikkeling in de merken in de toekomst betreft het assortiment van Platinet en Varr.

Productgroepen waarin Platinet actief is:  https://platinet.eu/catalogues/
Headphones/Speakers/Gaming producten/Klokken/Office producten/Lampen en verlichting/etc.

 

Productgroepen overzicht WBDIS – Platinet   Platinet geluid   Platinet lampen   Platinet notebook tassen   Platinet klokken   Platinet diversen

 

Klik hier om naar de website van Platinet te gaan:   https://platinet.eu/

Klik hier voor ons gehele Platinet assortiment:    Platinet overzicht WBDIS