Maak kennis met Rii Rii staat voor een uitmuntende kwaliteit, terwijl er tegelijkertijd de ruimte bestaat om de producten als reseller tegen een goede prijs in te kopen. Sterker nog, wanneer je bereid bent om actief mee te helpen om Rii nog groter te maken, dan zijn jouw inkoopprijzen nog gunstiger.

Waarom Rii?
a)    Innovatief merk (constant bezig het ontwikkelen van nieuwe producten met nieuwe functionaliteiten)
b)    Degelijkheid/betrouwbaarheid
c)    Mooi uitgevoerd design & veel functionaliteit

Gaming toetsenborden De fraai vormgegeven toetsenborden van Rii zijn uitermate geschikt om mee te gamen, en zien er goed uit! Rii biedt naast reguliere toetsenborden ook verscheidene mechanische toetsenborden, deze beschikken over anti-ghosting technologie waardoor toetsaanslagen accurater geregistreerd worden. Binnen de categorie mechanische toetsenborden, heeft Rii zowel een variant met blauwe als rode switches die geschikt zijn voor verschillende type gamers.

Mini toetsenborden De media toetsenborden van Rii onderscheiden zich door hun multifunctionaliteit; ze zijn ideaal bij het geven van een presentatie. Naast navigeren door de presentatie, of als pointers kun je perfect zoekopdrachten geven zonder eerst terug te lopen naar je reguliere toetsenbord.

Smart TV of Tablet De media devices van Rii zijn ook ontzettend handig voor het bedienen van een Smart TV (of aparte mediaspeler), doordat ze met hun kleine formaat even handzaam zijn als een afstandsbediening, maar aanvullende functionaliteiten hebben, zoals het invoeren van een zoekopdracht.
Typen en chatten op je tablet of smartphone werkt net even een stukje makkelijker en sneller met een toetsenbord van Rii, die daarnaast ook nog eens compact en daardoor makkelijk op te bergen is.

 

Klik hier om naar de website van Rii te gaan: http://www.riitek.com/index.html

Klik hier voor ons gehele Rii assortiment:    Rii overzicht WBDIS