Sandberg staat voor kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Als de kwaliteit van uw accessoires en het gebruiksgemak belangrijk voor u zijn, dan kiest u voor Sandberg!
Het motto van Sandberg maakt deel uit van alles wat ze doen: “IT is voor iedereen”

Sinds de oprichting in 1985 hebben consumenten, instellingen en bedrijven van deze simpele filosofie geprofiteerd. Ieder jaar vinden meer dan een half miljoen Sandberg-producten hun weg naar gebruikers in meer dan 65 landen.

Kiezen voor Sandberg betekent kiezen voor een veilig en gewetensvol product dat aan alle van toepassing zijnde voorschriften voldoet. Een product geproduceerd door toeleveringsbedrijven die de gedragscode van Sandberg onderschrijven en daarmee beschaafde werkomstandigheden garanderen en de milieueffecten van de productie en de hoeveelheid afval verminderen.
Alle Sandberg producten zijn grondig getest en wanneer u een Sandberg product koopt krijgt u hier 5 jaar garantie op.

Sandberg combineert de toewijding van een klein familiebedrijf met de kracht en ondersteuning van een bedrijvengroep met 500 personeelsleden. Sandberg-producten zijn welbekend en wijdverbreid door Europa, het Midden-Oosten en enkele andere regio’s.

Productgroepen overzicht WBDIS – Sandberg   Sandberg muizen   Sandberg kabels   Sandberg stoelen   Sandberg opslag   Sandberg geluid

Klik hier om naar de website van Sandberg te gaan: https://sandberg.world/nl-nl/

Klik hier voor ons gehele Sandberg assortiment:  Sandberg overzicht WBDIS

Online catalogus: hier..

Sandberg Catalogus

Sandberg Catalogus 2022