HATOR kiest Warbout Distributie B.V. als distributeur in Nederland voor gaming producten.

Zoetermeer, Nederland – 1 oktober 2024 – HATOR, een toonaangevend merk voor gaming gear, heeft een samenwerking gesloten met Warbout Distributie B.V., een gerenommeerde ICT-distributeur uit Assen. Vanaf vandaag zal Warbout de landelijke distributie van HATOR’s innovatieve gamingproducten verzorgen voor de Nederlandse markt.


Met meer dan 10 jaar ervaring in de distributie van gaming-componenten en een uitgebreid netwerk in de Benelux, biedt Warbout Distributie HATOR de mogelijkheid om haar merk snel en effectief te laten groeien in Nederland. Beide bedrijven delen dezelfde visie op partnerschap, kwaliteit en duurzaamheid, en zetten zich gezamenlijk in om de gamingmarkt in Nederland te versterken.

Hendrik-Jan Drenth, CEO van Warbout Distributie B.V., zegt hierover: “We zijn verheugd om HATOR aan ons portfolio toe te voegen. De prijs-kwaliteitverhouding van hun producten is uniek in de markt, en we kijken ernaar uit om samen het merk in Nederland op de kaart te zetten.”

Anna Sobolevska, CEO van HATOR, voegt toe: “Met Warbout hebben we een betrouwbare partner gevonden die ons merk naar een hoger niveau kan tillen. Samen brengen we onze missie om gamers de beste producten te bieden en te ondersteunen in hun weg naar de top, een stap dichterbij.”

Vanaf 1 oktober is Warbout Distributie aangesteld als distributeur van HATOR, en vanaf medio oktober is het HATOR-assortiment verkrijgbaar via Warbout en geselecteerde resellers. Er is tevens Icecat data beschikbaar voor eenvoudige integratie.

Voor meer informatie:
HATOR: www.hator.com
Warbout Distributie B.V.: www.wbdis.nl
Producten overzicht HATOR – Warbout: https://wbdis.nl/index.php

Over HATOR
HATOR ontwikkelt hoogwaardige, duurzame en betaalbare gaming gear om gamers te helpen hun maximale potentieel te bereiken. Onze missie is om topprestaties voor iedereen toegankelijk te maken. We streven ernaar de gamingindustrie te vernieuwen met innovatieve producten die de beste waarde en kwaliteit bieden, speciaal ontworpen voor gamers van elk niveau.

Over Warbout Distributie B.V.
Warbout Distributie verbindt toonaangevende merken met een uitgebreid netwerk van resellers in de Benelux. Onze expertise ligt in het leveren van hoogwaardige gaming-componenten, waarbij we gebruik maken van geavanceerde automatisering om een optimale service te garanderen.

Perscontacten
HATOR: Denis Salamadin – denis.salamadin@hator.gg – +31 6 1882 7619
Warbout Distributie B.V.: Ellen Sijtsma – marketing@wbdis.nl – 085 0090830