Akasa 120mm Strong Magnetic Nylon mesh PC Fan Filter, 3/pack

Akasa 120mm Strong Magnetic Nylon mesh PC Fan Filter, 3/pack Akasa 120mm Strong Magnetic Nylon mesh PC Fan Filter, 3/pack Akasa 120mm Strong Magnetic Nylon mesh PC Fan Filter, 3/pack Akasa 120mm Strong Magnetic Nylon mesh PC Fan Filter, 3/pack
Product Code:
GRM12-M01-BKT3
Merk:
Akasa
Artikelnummer:
00024449
EAN Code:
4710679552675

Login om uw prijsinformatie te zien!

Bescherm uw pc tegen stof en vuil met de sterke magnetische pc-fanfilter!

De sterke magnetische pc-fanfilter is ontworpen om uw pc te beschermen tegen stof en vuil en uw hardware te verlengen. De filter is gemaakt van hoogwaardig nylon gaas en heeft een magnetische frame die zorgt voor een stevige bevestiging aan uw pc-behuizing.

Kenmerken:

Ultrafijne mesh-cover: De filter is gemaakt van ultrafijne mesh-cover die stof en vuil tegenhoudt zonder de luchtstroom te beperken.

Magnetische frame-ontwerp: De magnetische frame zorgt voor een stevige bevestiging aan uw pc-behuizing en maakt het gemakkelijk om de filter te verwijderen en schoon te maken.

Gemakkelijk schoon te maken: De filter is gemakkelijk schoon te maken met een stofzuiger of een lichte reinigingsoplossing.

Pack van drie: De filter wordt geleverd in een pack van drie, zodat u uw pc-behuizing met meerdere filters kunt beschermen.
Er zijn geen uitgebreide specificaties beschikbaar voor dit product.