eScan AV Windows 10 compatible met NL versie

eScan AV biedt als eerste in Nederland een gepersonaliseerde versie van de antivirus software voor Windows 10.  Om u hiermee kennis te laten maken en om u het gemak van ons portal te laten zien krijgt u GRATIS de eerste licentie die u via ons portal aanschaft.  Dit is geldig voor iedere nieuwe eScan AV reseller en voor resellers die de laatste 90 dagen geen licentie via het portal hebben aangeschaft.

Voor achtergrondinformatie, marges ( 55 procent !! op soho ) en werkwijze klikt u hier

Maak kennis met eScan AV.
Schrijf u in als reseller en ontdek het gemak van ESD ( Electronic Software Distribution ) : geen voorraad, geen transport, geen verpakkingsmateriaal maar wel 24 / 7 direct uw klant bedienen.

Uniek en bewezen : door de gepersonaliseerde versie van eScan AV software zorgen wij dat de herhaalaankoop bij u terecht komt.  Geen kleine kickback als de klant verlengt of een klant waar u de verlenging nooit meer van ziet maar weer de volledige marge van de renewal voor u !

Portal :  als reseller heeft u een inlog voor het portal waar u licenties kunt aanmaken, beheren en waar u ook kunt zien welke klanten benaderd kunnen worden voor verlenging. Wekelijks ontvangt u een overzicht van die te benaderen klanten alsmede een overzicht van uw opbrengsten.

SMB oplossingen : eScan AV biedt een uitgebreid aanbod aan producten om zakelijke computers eenvoudig beheerbaar en betaalbaar te beschermen.
De complete prijslijst ( eindgebruikersprijzen ex btw, uw marge is 25 procent ) vindt u hier

Tip : de eScan Universal Suite , beveilig nu PC, MAC, Linux en Android met 1 key !

Marketingondersteuning : Bij promotionele activiteiten van uw kant kunt u ( vraag ons naar de voorwaarden ) een deel van uw marketingkosten terugkrijgen via gratis licenties.

Bent u geinteresseerd in margemaken zonder moeite?  Laagdrempelige antivirus software verkopen?  Het gemak van ESD te ondervinden?
Laat het ons weten en wij maken alles voor u in orde: een inlog voor het portal, gepersonaliseerde software, een downloadlink voor uw website voor 24/7 verkoop etc etc.