AXAGON breidt haar distributienetwerk uit en kiest Warbout Distributie voor BeNeLux

Persbericht

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Assen, 1 augustus 2022

AXAGON breidt haar distributienetwerk uit en kiest Warbout Distributie voor BeNeLux

Op 1 augustus 2022 is Warbout Distributie BV door Axagon aangesteld om de distributie van Axagon merkproducten in de BeNeLux te starten.

Over Axagon:
Het bedrijf RealQ en haar merk AXAGON zijn gestart in 2005. Sindsdien heeft het een aanzienlijk marktaandeel opgebouwd met mobiele telefoon en computeraccessoires, niet alleen in Tsjechië, maar ook in andere Europese landen. Tegenwoordig is het bedrijf vertegenwoordigd in 22 landen en breiden ze nog steeds uit.

AXAGON is een ambitieus Tsjechisch merk, dat accessoires voor mobiele telefoons en computercomponenten, randapparatuur en multimedia op de markt brengt.

Waarom AXAGON? Omdat hun producten met maximale zorg worden gemaakt en gericht zijn op de hoogst mogelijke kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Ze hebben veel ervaring met ICT producten en implementeren een verscheidenheid aan geavanceerde technologieën om mee te gaan met de nieuwste trends.

“We zijn verheugd om het volledige portfolio van onze producten in de BeNeLux te introduceren. We geloven dat onze nieuwe klanten de verscheidenheid aan innovatieve oplossingen en geweldige prijzen van onze producten zullen waarderen.” – zegt David Röder country manager van AXAGON.

Over Warbout Distributie BV:
Met meer dan 10 jaar uitgebreide kennis van Distributie van ICT en CE producten in de BeNeLux markt is Warbout Distributie BV een sterke partner met een uitgebreid reseller netwerk in zowel offline Computer speciaalzaken als Online webshops en marktplaatsen.

Enkele bekende merken die vertegenwoordigd worden door Warbout Distributie BV zijn be quiet! – nummer één computer voedingen merk in Duitsland, GOODRAM – Europa’s enige producent van SSD en DRAM en Zalman – bekend om hun RGB-behuizingen- en ventilatorontwerpen en een breed scala aan voedingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Alice Kalabusová, Marketingspecialist – Axagon, e-mail: kalabusova@realq.cz
Ellen Sijtsma, marketingspecialist – Warbout Distributie, e-mail: marketing@wbdis.nl

Link Axagon webstie : https://www.axagon.eu/en/