Warbout Distributie is aangesteld om de distributie van DeepCool in de BeNeLux te starten

Persbericht

Assen, 06 december 2022

DeepCool breidt haar distributienetwerk in Europa uit en kiest Warbout Distributie als partner voor de BeNeLux

Op 1 december 2022 is Warbout Distributie BV door DeepCool aangesteld om de distributie van DeepCool merkproducten in de BeNeLux te starten. Warbout Distributie: “Wij zijn erg trots om deze samenwerking met DeepCool aan te gaan en kijken er naar uit om de eerste container met alle mooie computercomponenten en overige randapparatuur te mogen verwelkomen”.

Naast de merken die Warbout al voert op dit vlak zoals be quiet! Zalman, Akasa en Xilence maakt het Warbout Distributie tot één van de grotere spelers voor de Systeembouwers. Wij leveren voornamelijk aan webshops en systeembouwers, maar ook computershops weten ons prima te vinden!

Over DeepCool:
DeepCool, opgericht in 1996 in Beijing – China, is een wereldwijd merk in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige computercomponenten voor liefhebbers over de hele wereld, waaronder CPU-koelers, pc-behuizingen, voedingen, randapparatuur en meer.

Met een sterke achtergrond in onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, blijft DeepCool producten van hoge kwaliteit, eersteklas klantenservice en ongelooflijke waarde leveren aan onze toegewijde klanten.

Met klanten in meer dan 70 landen wereldwijd, zet DeepCool zich in voor het behouden van uitstekende klanttevredenheid.

DeepCool: “We zijn verheugd dat wij met behulp van de bekwame mensen van Warbout ons volledige portfolio in de Benelux kunnen aanbieden en dat wij hiermee onze klanten kunnen laten profiteren van onze passie voor componenten. Verder zal de samenwerking met Warbout zorgen voor een constante beschikbaarheid van onze producten in de Benelux” zegt Jelle Mulder, regiomanager bij DeepCool”.

Over Warbout Distributie BV:
Met meer dan 10 jaar uitgebreide kennis van Distributie van ICT en CE producten in de BeNeLux markt is Warbout Distributie BV een sterke partner met een uitgebreid reseller netwerk in zowel offline Computer speciaalzaken als Online webshops en marktplaatsen.

Enkele bekende merken die vertegenwoordigd worden door Warbout Distributie BV zijn:

  • be quiet! – nummer één computer voedingen merk in Duitsland
  • GOODRAM – Europa’s enige producent van SSD en DRAM
  • Zalman – bekend om hun RGB-behuizingen- en ventilatorontwerpen en een breed scala aan voedingen.

Een distributeur met toegevoegde waarde van ANB5 Business suite
Alle bedrijfsprocessen bij Warbout Distributie draaien op ANB5 – een intern ontwikkeld bedrijfsinformatiesysteem. De software van ANB5 is volledig onder eigen beheer en wordt continue onderhouden om in te spelen op veranderende situatie. Hierdoor besparen we een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite. Uniek aan ANB5 is de volledige integratie van alle bedrijfsaspecten zonder koppelvlakken en dus ook zonder veelal dure consultants.

Geen ingewikkelde procedures, formulieren en andere zaken, maar een zo laagdrempelig mogelijke aanpak maakt het werken met Warbout Distributie zeer de moeite waard. De meeste samenwerkingen zijn dan ook langdurig.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ellen Sijtsma, marketingspecialist – Warbout Distributie, e-mail: marketing@wbdis.nl

Link DeepCool webstie : https://www.deepcool.com/index.shtml