Fractal Design en Warbout Distributie starten samenwerking

Persbericht

Assen, 01 februari 2023

Fractal Design en Warbout Distributie starten samenwerking, Warbout wordt hierdoor een van de grote spelers in behuizingen, koelers en voedingen markt

Warbout Distributie breidt per 1 februari 2023 haar assortiment uit met alle hoogwaardige pc-hardware van het Zweedse merk Fractal Design.

“Ik ben blij met de toevoeging van Fractal Design aan ons assortiment. Hierdoor biedt Warbout Distributie haar resellers in zowel Nederland als België een zeer breed en compleet assortiment behuizingen, voedingen en koelers” aldus Hendrik-Jan Drenth, CEO van Warbout Distributie.

Over Fractal Design:
Fractal Design is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van hoogwaardige pc-hardware, waaronder behuizingen, koeling, voedingen en accessoires.
De producten van Fractal Design staan wereldwijd beken om hun innovatieve ontwerpen, elegante design en solide bouwkwaliteit.

Het hoofdkantoor van Fractal Design bevindt zich in Göteborg – Zweden en hebben diverse kantoren gevestigd in de VS en Taiwan. De producten van Fractal Design zijn verkrijgbaar in meer dan 45 landen wereldwijd en groeien nog steeds.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Warbout, gebruikmakend van hun bekwame verkoop-, marketing- en logistieke teams om onze volledige productlijn naar de Benelux te brengen. Onze klanten hebben nu toegang tot onze hoogwaardige componenten. Door gebruik te maken van Warbout’s brede netwerk van resellers, streven we ernaar om onze reseller- en SI-netwerk in de regio uit te breiden en onze marktleidende positie te verstevigen. Bovendien garandeert ons partnerschap met Warbout een consistente beschikbaarheid van onze producten in de Benelux.” Aldus Graham Dark, Regio Manager West Europe en Zuid-Afrika bij Fractal Design.

Over Warbout Distributie BV:
Met meer dan 10 jaar uitgebreide kennis van Distributie van ICT en CE-producten in de Benelux is Warbout Distributie BV een sterke partner met een uitgebreid reseller netwerk in zowel Computer speciaalzaken als Online webshops en marktplaatsen.

Enkele bekende merken die vertegenwoordigd worden door Warbout Distributie BV zijn:

  • be quiet! – nummer één computer voedingen in Duitsland
  • Goodram – Europa’s enige producent van SSD en DRAM
  • Zalman – bekend om hun RGB-behuizingen- en ventilatorontwerpen en een breed scala aan voedingen
  • DeepCool – hoogwaardige behuizingen, koelers en voedingen – ook voor Systeem integrators

Een distributeur met de toegevoegde waarde van ANB5 Business suite
Alle bedrijfsprocessen bij Warbout Distributie draaien op ANB5 – een intern ontwikkeld bedrijfsinformatiesysteem. De software van ANB5 is volledig onder eigen beheer en wordt continue onderhouden om in te spelen op veranderende situatie. Hierdoor besparen we een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite. Uniek aan ANB5 is de volledige integratie van alle bedrijfsaspecten zonder koppelvlakken en volledige gericht om de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Geen ingewikkelde procedures, formulieren en andere zaken, maar een zo laagdrempelig mogelijke aanpak maakt het werken met Warbout Distributie zeer de moeite waard. De meeste samenwerkingen zijn dan ook langdurig.

English version

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ellen Sijtsma, marketingspecialist – Warbout Distributie, e-mail: info@wbdis.nl

Link Fractal Design: www.fractal-design.com

Link alle informatie: www.wbdis.nl/fractal-design-information/