Zalman M4 White, maakt plaats voor gebogen gaas!

Nieuwsbericht

Assen, 13 september 2023

Stijlvol en Uniek: De Nieuwe M4 White Behuizing van Zalman!

Zalman, een bekend merk in de computer hardware-industrie met een lange historie, Kondigt met trots de lancering aan van de: Zalman M4 White-behuizing.

De M4 White markeert een nieuw tijdperk in behuizingsontwerp, met als hoogtepunt het unieke gebogen gaas aan de voorkant. Dit Full Front Mesh-ontwerp staat garant voor geoptimaliseerde ventilatie, waardoor jouw systeem koel blijft, zelfs tijdens de zwaarste gaming-sessies.

De M4 white is 385 x 208 x 425 mm groot en biedt ruimte voor een gpu van maximaal 320 mm lang en een cpu-koeler van maximaal 157 mm hoog. Er is plek voor twee 2,5″-ssd’s achter het moederbord en nog eens drie 3,5″- of 2,5″-schijven onderin de behuizing. De M4 white is compatibel met moederborden in formaat mATX en mini-ITX.

De behuizing wordt geleverd met 4×120 mm vooraf geïnstalleerde Addressable RGB Fans (3x voor, 1x achter) incl. ARGB controller. Er is ruimte voor acht 120mm-fans of twee 140mm-fans; aan de voorkant passen drie fans van 120mm of twee fans van 140mm. Achter is er plek voor één 120mm-fan. Aan de boven- en onderkant passen twee fans van 120mm.

Het zijpaneel van de M4 White is uitgerust met een Scharnierend glaspaneel met een groot wit handvat dat zicht biedt op het binnenwerk en eenvoudige toegang geeft tot de componenten.

Met gemakkelijk toegankelijke I/O-poorten aan de bovenkant sluit je eenvoudig jouw randapparatuur aan zonder gedoe. Het bovenpaneel beschikt onder andere over twee USB 3.0-poorten, een USB 2.0-poort en twee audiopoorten.

Bron:
productpagina Zalman.com |  https://www.zalman.com/EN/Product/ProductDetail.do
Product informatie: https://wbdis.nl/?m=prodinfo&apn=00024345