Installeren en Microsoft ESD software

In dit blog staan de installatie/activatie instructies beschreven voor de Microsoft ESD producten. Denk erom, de producten moeten zo snel mogelijk na aanschaf worden geactivieerd. Lukt het onverhoopt toch niet stuur dan foto’s/screenshots en de code waar het om gaat naar support@wbdis.nl. Staat uw product niet bij de instructies, gebruik dan de instructies voor het pakket wat het er het meest op lijkt. Werkt dat niet neem contact op met support@wbdis.nl en wij zorgen voor de juiste instructies.

Heeft u een ISO nodig voor het installeren kunt u met deze tool bijna alle ISO’s ophalen bij Microsoft. De tool is niet van Microsoft. Heidoc ISO downloader

Alle producten, telefonische activatie.

Regelmatig kan ene pakket niet direct worden geactiveerd, maar moet de software telefonisch worden geactiveerd. Dit kan met een ook via een webpagina. Als je het aantal geactiveerde computers moet invullen kies dan voor aantal 0. Wilt u liever per telefoon activeren, staan de nummer erbij.

weblink

020 713 9240

0800 023 3487

Office 2019

De Pro Plus moet via een ISO worden geinstalleerd, snell link naar de Office 2019 ISO

Bij de eerste keer opstarten van een applicatie moet u activeren. U krijgt dan de keuzen om met uw Microsoft account wat u hiervoor gebruikt hebt te installeren . Dit werkt niet, kies daarom voor het in het klein eronder activeren met code. Dan begint de activatie. Dit zal meestal niet automatisch gaan maar moet telefonisch gebeuren. Dit is vervangen door de webpagina zoals boven beschreven. Als er gevraagd wordt op hoeveel pc’s de software is geïnstalleerd antwoord dan met “0”

Windows 10

Installatie van aangepaste Images wordt niet ondersteund. Installeer Windows 10 met een bootstick. Deze is het makkelijkst te maken met een tool van Microsoft

Vul tijdens de installatie uw code van Windows 10 in.

Office 365 zakelijk

U krijgt van ons een mail adres en bijbehorende wachtwoord. Log hiermee in op https://office.com.

De eerste keer wordt u gevraagd uw wachtwoord te wijzigen. Doe dit en sla het goed op! Hierna kunt u gewoon uw applicaties downloaden. Als deze geactiveerd moeten worden kan dit gewoon met het gekregen mail adres en het wachtwoord wat u net heeft aangepast.