Persbericht: Samenwerking Warbout Distributie met geheugenspecialist GOODRAM

GOODRAM bij Warbout Distributie


Met GOODRAM haalt Warbout Distributie een belangrijke speler op de ICT-markt binnen. Niet alleen is GOODRAM de belangrijkste aanbieder van SSD harde schijven, geheugenmodules en USB-sticks in Polen, ook in de rest van ICT-minnend Europa zijn alle ogen op het merk gericht. GOODRAM is namelijk een no-nonsense merk, dat zich onderscheidt door een gedreven R&D-afdeling die de grenzen van wat technisch mogelijk is, blijft opzoeken. Hierdoor zitten GOODRAM’s producten ontzettend goed in elkaar, met hoge prestaties en weinig uitval tot gevolg.

 

Tevens heeft GOODRAM een breed, maar overzichtelijk assortiment, met een duidelijk onderscheid tussen de producten. Hierbij scoren de SSD’s van GOODRAM uitstekend op snelheid, betrouwbaarheid en duurvermogen door o.a. gebruik te maken van MLC en het NVME-protocol op geselecteerde modellen. Naast een zeer breed aanbod van RAM geheugen van DDR tot de nieuwste DDR4 modules ontbreken ook de USB-sticks en Secure Digital kaarten niet.

 

Warbout Distributie beoordeelt GOODRAM daarom als een merk met ontzettend veel potentie in Nederland. En precies daarom heten wij GOODRAM van harte welkom als belangrijke nieuwe schakel in ons Nederlands distributie-assortiment.