ICT Summer fair 2018 – Warbout Distributie was erbij!

In de warme Fokker Terminal vond op 4 juli in een tropisch sfeertje de 2018 editie plaats van de ICT Summer fair. Op het laatste nippertje hebben we er nog een plekje bemachtigd en nog erg mooi vooraan ook!

De beurs is anders qua opzet dan wat we gewend waren en het publiek zeker ook – maar zeker niet minder geïnteresseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we diverse belangstellenden onze mooie merken kunnen laten zien en vasthouden – de standruimte was klein maar we hebben geprobeerd toch zoveel mogelijk mee te nemen om te laten zien.

Voor een sfeerimpressie zie hier..

Zoals altijd waren er mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze leveranciers en onze bezoekers waren dan ook zeer in hun nopjes.

 

 

Wat was er te zien?

Van be quiet! hadden we de nieuwe Dark Rock 4 Pro, volgens Hardware.info “de beste luchtkoeler van dit moment”. Ook de nieuwe lijn Pure Power 10 mocht niet ontbreken. Van MeLE hadden we de PCG03 APO en PCG35 APO passief gekoelde mini computers. We presenteerden voor het eerst ons nieuwe merk GOODRAM dat opvalt door de superieure Europese productiekwaliteit. Van hen lieten we een brede line-up zien van vrij standaard flash geheugen, via (Gaming) DRAM tot zeer hoogwaardige server geheugen modules. Van Akasa lieten we RGB producten zien voor de case modder en de laatste generatie passieve behuizingen voor Intel NUC. Gembird presenteert haar nieuwe logo – een greep uit hun omvangrijke assortiment was op onze beurs te zien. Rikomagic heeft een zeer prijsbewuste reeks mini computers – ook geschikt voor signage. Ook voor signage bedoelt waren te zien de Giada F105 en de G330 met meerdere scherm aansluitingen. Deze laatste F105 dubbelt als voorbeeld van ons Epsilon PC gamma: wij gebruiken deze barebone voor de Epsilon mini-PC Plus. Van Rii hadden we net op tijd de laatste toevoeging aan hen assortiment binnen: de Rii i8X: een uitgebreidere versie van de i8, met mediakeys en gaming functie. Ook van Rii hadden we mechanische keyboards mee, zowel met RED als BLUE switches. Ook de Rii gaming muis met Omron en de PixArt pmw3360 gaming sensor.

 

Een greep uit de prijzen dit jaar:

– be quiet! Straight Power 11 550 CM    Willem van Diepen – Alpha Six IT
– be quiet! Pure Base 600        Martijn van den Tillaart – Tipcon
– MeLE PCG35                Aart van Wijngaarden – Aware ICT diensten
– Rikomagic M3 smartwatch        Giovanni Jonis – FourG Solutions B.V.
– Rii K66 Gaming Keyboard         Tim Riemeyer – Swadon
– Rii x8                Marcel van der Tuinen Informatique
Wij wensen deze prijswinnaars en de vele andere winnaars van de Gembird netwerkkabels en ledlampen, Akasa mokken fans en kabels, GOODRAM USB sticks en SSDs, Rii keyboards, Rikomagic mini keyboards erg veel plezier van hun prijs!