Jelle Mulder treedt toe als Country Manager bij Zalman

Jelle Mulder treedt toe als Country Manager bij Zalman, versterkt door strategische samenwerking met Warbout Distributie

[Korea, 08.02.2024] – Zalman, een vooraanstaand merk op het gebied van computerbehuizingen, voedingen en koeloplossingen, kondigt met genoegen de aanstelling aan van Jelle Mulder als Country Manager voor de Nederlandse markt. Met een rijke ervaring, eerder opgedaan bij onder andere Cooler Master en Deepcool, zal Jelle Mulder een sleutelrol vervullen in het versterken van Zalman’s positie en aanwezigheid in Nederland.

Jelle Mulder brengt uitgebreide kennis en expertise in computerbehuizingen, voedingen en koelers met zich mee, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor Zalman. Zijn bewezen staat van dienst en diepgaande begrip van de markt zullen een impuls geven aan de groei van Zalman in Nederland.

Daarnaast zal Jelle Mulder nauw samenwerken met Warbout Distributie, de gerespecteerde distributeur voor de BeNeLux-regio. Deze strategische samenwerking zal Zalman in staat stellen om op een effectieve manier zijn producten beschikbaar te stellen in de goed gesorteerde webshops in Nederland.

Kevin Kim, vertegenwoordiger van Zalman, benadrukt het belang van de Nederlandse markt: “Met de aanstelling van Jelle Mulder als Country Manager voor Zalman willen we het belang van de Nederlandse markt onderstrepen. Ons mooie merk mag eenvoudigweg niet ontbreken in de goed gesorteerde webshop!”
Zalman kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Jelle Mulder en Warbout Distributie, met als doel de positie van Zalman op de Nederlandse markt te versterken en zijn producten toegankelijker te maken voor een breder publiek.


Over Zalman
Zalman is een internationaal erkend merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige computerbehuizingen, voedingen en koeloplossingen. Met innovatieve producten en een toewijding aan kwaliteit heeft Zalman zich gevestigd als een vertrouwde naam in de technologie-industrie.

Contactpersoon voor de media:
Jelle Mulder
jelle@zalman.com
+4915111862866