Warbout Distributie breidt productportfolio uit met Chieftec

Assen, 2 februari 2024 – Warbout Distributie BV, een toonaangevende distributeur van SI-componenten waaronder computerbehuizingen, voedingen, koelingsoplossingen, mini-pc’s voor signage, DRAM en SSD, kondigt met trots haar partnerschap aan met Chieftec voor de distributie in de Europese markt.

Chieftec logo

Al meer dan 25 jaar is Chieftec een wereldwijd erkend merk, bekend om de productie van hoogwaardige voedingen, computerbehuizingen, 19″ IPC-behuizingen en accessoires voor de computerindustrie. Het bedrijf bedient een diverse klantenkring, waaronder internationale OEM’s, ODM’s en consumenten.

“De reputatie van Chieftec op het gebied van excellentie en innovatie sluit perfect aan bij onze toewijding om onze klanten producten van topkwaliteit te leveren”, aldus Jakko Tol, Commercieel Directeur bij Warbout Distributie BV. “Hun kenmerkende ontwerp en stevige constructie maken ze een waardevolle toevoeging aan ons assortiment computerbehuizingen.”

Nicky Liu, vertegenwoordiger van Chieftec, is enthousiast over het partnerschap: “We zijn verheugd samen te werken met Warbout Distributie om onze aanwezigheid in Europa te versterken. Met hun uitgebreide bereik en expertise zijn we ervan overtuigd dat onze nieuwe productlijnen nog meer zichtbaarheid in de markt zullen krijgen.”

De toevoeging van Chieftec-producten aan het portfolio van Warbout Distributie onderstreept de toewijding van het bedrijf om een uitgebreid scala aan oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van de Europese markt.

Voor meer informatie over Chieftec-producten en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met Warbout Distributie BV via jakko@wbdis.nl of bezoek www.wbdis.nl

Over Warbout Distributie BV:

Warbout Distributie is een toonaangevende distributeur van SI-componenten, gespecialiseerd in computerbehuizingen, voedingen, koelingsoplossingen, mini-pc’s voor signage, DRAM en SSD. Met een focus op het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service, bedient Warbout Distributie klanten in heel Europa.

Contact:

Warbout Distributie BV, Spanjelaan 7 9403 DN Assen, Nederland, www.wbdis.nl

Arena Electronic GmbH, Koppersstr. 18, 40549 Düsseldorf, Duitsland, www.chieftec.eu